Bioresonantie

In mijn praktijk maak ik, naast de al benoemde methoden, gebruik van het E Lybra apparaat. Met dit apparaat kan ik een uitgebreid onderzoek doen naar wat uw lichaam op dat moment belast. Dat gebeurd door middel van frequentie trillingen. Dit onderzoek en behandeling is op geen enkele manier belastend. Ook voor kinderen en dieren is bioresonantie geschikt.

Bioresonantie past goed binnen natuurgeneeskunde. De mens is een levend organisme dat op zijn best functioneert wanneer het in perfecte balans is. Ons organisme heeft een eigen zelf herstellend vermogen. Denk aan een wond dat van binnenuit geneest. Ons hele lichaam heeft dit zelf herstellend vermogen.

Dit vermogen kan ontregeld raken wanneer het lichaam te veel te verduren krijgt. Denk aan langdurige belasting door toxische stoffen, allergieën, verkeerde voeding, langdurige tekorten aan mineralen en vitaminen, enzovoort. In dat geval moet het zelf herstellend vermogen opnieuw worden geactiveerd. Door middel van bioresonantie alleen of in combinatie met kruidentincturen en/of Bachbloesem kan dit herstellend vermogen van het lichaam weer geactiveerd worden.

Bekijk tarieven