Reiki

Reiki is een zeer oude vorm van werken met energie die door handoplegging of op afstand kan worden overgebracht. Deze methode is door de Japanse Mikao Usui herontdekt. In het universum is alles energie en trilling/vibratie van deze energie. Het is bekend dat het bewustzijn van de mens, een effect heeft op de moleculaire structuur van het lichaam. Negatieve emoties en gedachten hebben een lage, disharmonische vibratie en dat werkt ziekmakend. Om dit nog beeldender te maken, denk aan de waterkristallen van dr Masaru Emoto.

Reiki is een energie die het zelfgenezendvermogen van lichaam en geest stimuleert en dat houdt in dat de disharmonische toestand van het lichaam en geest weer wordt hersteld in de vorm van harmonieuze trilling.

Sinds 2005 werk ik met het Usui systeem van natuurlijke genezing. Een live reiki behandeling kan een half uur of een uur duren. Reiki op afstand duurt 15 minuten. Een behandeling door directe aanraking gaat gepaard aan de geruststellende fysieke aanwezigheid van de therapeut, en werkt daardoor vaak dieper en langduriger door.

Bekijk tarieven